Was

In WAS zien we een vrouw. Een vrouw zoals er zoveel zijn. Met haar eigen beslommeringen en overwegingen. En een verleden. Een verleden dat ze achter zich moet laten om vooruit te kunnen. 

Een vrouw die buiten zinnen leeft. Op zoek naar letters om woorden te rijgen. Om haar leven te kunnen rangschikken tot een nieuw verhaal. 

Een liefdevolle vertelling over laaggeletterdheid, twijfels en angst. Over dat wat was en wat kan zijn. Over omkijken en doorgaan.

Kaarten

Een kaartje voor de voorstelling kost € 2,50 en is verkrijgbaar aan de balie in alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken en via www.nobb.nl.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Stichting Lezen & Schrijven, Rotary Meierijstad, Rotary Oss, Rotary Uden en de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

Flyer

Alsof ik blind was. Helemaal in mijn eentje op een Afrikaanse vlakte stond in het midden van de nacht. Een nacht zonder maan. Ik dwaalde door het donker. Op zoek naar een lichtknopje.

3 t/m 6
september 2018

Tekst:
Jeroen Konings

Spel/concept:
Sofie van den Krommenacker/van den Krommenacker Theaterproducties

Muzikale begeleiding:
Iris van Nuland.

Als taal elke dag weer een probleem is

Van 3 t/m 9 september is de Week van de Alfabetisering. Een week waarin elk jaar aandacht wordt gevraagd voor laaggeletterdheid: een probleem dat 2,5 miljoen volwassenen in Nederland raakt. In samenwerking met Van den Krommenacker Theaterproducties brengen de bibliotheken Oss, Uden en Meierijstad in die week de voorstelling ‘Was’.