Spelen & groeien • Theatertraining

Samen met Kunst & co verzorgen we trainingen voor jongeren en volwassenen,
voor beginners en gevorderden.

Iedere les bestaat uit een fysieke warming-up, een vooroefening, kernopdracht, een presentatie en een korte nabespreking. Er worden veel gezamenlijke opdrachten gedaan en beweging is een belangrijk onderdeel in de training.

Door deze energieke training voelen spelers zich steeds vrijer en meer thuis op de speelvloer. De spelers ontdekken steeds beter hun eigen unieke kwaliteiten en leren deze in te zetten in het spel.

Theatertraining
voor volwassenen
(beginners & gevorderden)

Start:
23 september 2020
(15 lesweken)

Beginners: Woensdagen van 19.00 – 20.30 uur
Gevorderden: Woensdagen van 20.30 – 22.00 uur
bij Kunst & Co. in Uden

Kosten: € 196,-

Theatertraining
voor jongeren
(12 – 15 jaar)

Start:
23 september 2020
(30 lesweken)

Woensdagen van 16.30 – 18.00 uur
bij Kunst & Co. in Uden

Kosten: € 291,-

Na een les barst ik van de energie!

In onze training voor jongeren werken we aan de basiselementen van het toneelspel: concentratie, beweging, stem- en tekstgebruik, rolinleving, verbeelding, spanningsopbouw. De basisprincipes van improviseren en de technieken die je als speler houvast geven bij het spelen komen aan bod.

Nog nooit zoveel plezier beleefd.

Bij volwassenen gaat het naast de basiselementen om geloofwaardig spel, spanningsopbouw en emotie. Een training waarbinnen spelplezier voorop staat, de uitdrukkingsmogelijkheden groter worden en je jezelf leert te verplaatsen in verschillende situaties en personages.

Ik wist niet dat ik dit in me had…

In de vervolgtraining voor volwassenen word je uitgedaagd je persoonlijke spelkwaliteiten verder te ontwikkelen en te verfijnen. Aan de hand van tekstscènes en improvisatieopdrachten verleg je spelenderwijs je grenzen. We gaan samen op zoek naar je persoonlijke speelstijl en ontwikkelen deze verder.