Stichting BLOS & VDK Theaterproducties

We voelen ons gesteund door Stichting BLOS, zij denkt actief mee over strategie en fondsenwerving. Een team van experts op het gebied van cultureel ondernemerschap, communicatie en theater staat klaar om intieme theatervoorstellingen met professionals en talentvolle amateurspelers te helpen realiseren.

Stichting BLOS bestaat uit:
voorzitter: Marjorie van Geenhuizen
penningmeester: Judith Hoogendijk
secretaris: Margot van den Heuvel

Bestuursleden

Marjorie van Geenhuizen

Zelfstandig adviseur in strategieontwikkeling en exploitatie in de non-profit sector. Register erkend fondsen- en sponsorwerver. Betrokkenheid en passie voor cultuur en een groot theaterhart. Gedurende 15 jaar directeur van Theater Markant in Uden. Veelzijdige bestuurservaring in culturele organisaties.

Judith Hoogendijk

Juridisch-bestuurlijke achtergrond met daarnaast een studie theater-, film-, en televisiewetenschappen. Ervaring met projectmanagement, complexe verandertrajecten en coaching zowel op het terrein van de zorg als van cultuur.

Margot van den Heuvel

Werkzaam als docent drama, kunst en cultuur en creatieve vaardigheden op de MBO opleiding Onderwijsassistente van het Summacollege in Eindhoven. Hiervoor medeverantwoordelijk geweest voor het opzetten van de MBO opleiding Artiest theater aan hetzelfde Summacollege. Een opleiding op MBO niveau voor jongeren die van hun passie voor toneel hun beroep willen maken. Naast theater houdt zij zich ook met beeldende kunst bezig.